Myytävänä

Kiinteistö Oy Pyhätunturin Pyhänrannassa myytävänä edullisia paritalohuoneistoja 48m2 m2 hinta 49 500 € ja 50,5 m2 alk. 22 500 € .

Tervetuloa viihtymään! Myös mökkivuokraus

Lomakylä Pyhänranta tarjoaa majoitusta upealla paikalla Pyhäjärven rannalla lähellä Pyhätunturia.Hinnat paritalohuoneistoissa  alkaen 35 eur/vrk kysy lisää Oiva 0400-215 185 tai sähköposti info@vuokraus.fi. .Myös tilausravintola ja tanssipaviljonki on vuokrattavissa kokilla/tarjoiluhenkilökunnalla tai ilman. Ravintolaan mahtuu noin 80-100 henkilöä(terassin kanssa).Myös tanssipaviljonki sekä rantasauna ja rantakotan on vuokrattavissa. Kysy lisää! P.040-754 0683 Antti tai sähköpostilla  antti@luckyranch.fi. Lohimökkiä vuokraa Paula Tiainen sähköposti;paula.tiainen@hotmail.fi

 

Isompiin tilaisuuksiin, kuten häihin käytämme yhteistyöverkostoamme ja voimme tällöin majoittaa suurenkin joukon vieraitanne hyvin ja hienosti, kuten haluatte lumi-iglun ja hulppen kelolinnan väliltä.

Meillä majoittuvat niin perheet kuin pienemmälläkin budjetilla reissaavat rinkkamatkaajat. Tarjoamme myös mahtavat puitteet erilaisille ryhmille  ja juhlatilaisuuksiin. Ota yhteyttä, räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden!