Linkit

Lomakylä Askonranta sijaitsee upean Pyhä-Luosto kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Alapuolella koottuna alueen palveluita ja nähtävyyksiä. Nautiskele hiljaisuudesta kansallispuistossa tai laskettele Pyhän hoidetuissa rinteissä, Askonrannasta pääset näppärästi joka paikkaan!

Pyhä-Luoston kansallispuisto 

Tervetuloa Pyhä-Luoston kansallispuistoon kokemaan Lapin jylhät maisemat ja ainutlaatuinen luonto! Kulje Luoston ikimetsissä ja kuuntele tunturiluonnon hiljaisuutta. Puisto tarjoaa monipuoliset palvelut ja mainiot mahdollisuudet päiväretkeilyyn sekä pieniin vaelluksiin kaikkina vuodenaikoina.

www.luontoon.fi/pyha-luosto

Pyhä-Luoston luonto- ja kulttuurikeskus Naava 

Naava tutustuttaa sinut Pyhä-Luoston kansallispuiston luontoon ja kulttuurihistoriaan sekä alueen monipuolisiin retkeilymahdollisuuksiin. Naava on myös monipuolinen tapahtumapaikka.

www.luontoon.fi/naava

Tervetuloa tutustumaan Kemijärveen – tuntureiden kaupunkiin!

Omaleimainen ja rohkeasti ”retro” tuntureiden kaupunki taivaan tulien loisteessa, vesistöjen ympäröimänä tarjoaa matkailijalle loistavat harraste- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet ympäri vuoden. Vastapainona kiireelle ja kiihtyvälle elämänrytmille Kemijärvi tarjoaa hiljaisuutta ja elämänlaatua.

http://www.visitkemijarvi.fi/

Pelkosenniemi

Pyhä-Luosto on yksi Suomen hienoimpia matkailualueita ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä käyntikohde ympäri vuoden.

Kansallispuiston luonto on monipuolinen näyte Lapin rikkaasta luonnonympäristöstä. Aittakurussa luonnon amfiteatteri tarjoaa musiikkielämyksiä kesäisin. Lampivaaran ametistikaivos Luostolla on taas Euroopan ainoa toimiva ametistikaivos, johon järjestetään myös kaivosvierailuja.

http://www.pelkosenniemi.fi/matkailijalle

Pyhä-Luosto hiihtokeskukset

http://www.pyha.fi/      http://www.luosto.fi